استفاده از
خرما و هسته آن
هسته ها را
جهت استحصال روغن خیس کنید و سپس روغن آن را جهت ساخت صابون و
لوازم آرایش استفاده نمایید ،
ضمنا" می
توان آنها را جهت منشاء Oxalic Acid از
طریق تغییر و تحولات شیمیایی استفاده نمود.
در پاکستان
از مایع چسبناک غلیظ پر قوام که از شیره خرمای ترش کرده جهت
لایه حفاظتی برای صنایع دستی و کیف چرمی و
نشت لوله ها
استفاده می نمایند.
کیک
خرما و گردو
مواد لازم (
برای تقریبا" 8 نفر ):
1 فنجان کره
، 1 فنجان شکر ، 5 عدد تخم مرغ ، 1 فنجان آرد ( مخلوط شده با
یک قاشق چایخوری مواد طبیعی مخمر ) ،
1 قاشق
چایخوری پودر دارچین ، 1 قاشق چایخوری ادویه معطر ( میخک) ، 1
قاشق چایخوری پودر فندق ،
1 فنجان چیپس
( خرمای ریز شده بدون هسته ) ، 1 فنجان گردوی مغز شده ، 1 قاشق
غذا خوری وانیل.
نحوه پخت:
کره را بصورت
کرم در آورده ، شکر را اضافه نمایید و هم زنید تا خوب مخلوط
شود ، تخم مرغها را تک تک مخلوط نمایید همانطوری
که هم می
زنید آرد و ادویه ها را مخلوط نمایید و خوب هم بزنید و چیپسهای
خرما را بصورت پاشیدنی روی آن اضافه کنید ، سپس
وانیل را کم
کم اضافه نموده و آنرا در ظرفی مدور که قبلا آنرا با برس آغشته
به روغن پخت نموده اید در حرارت 200 درجه سانتیگراد
به مدت 30
دقیقه بپزید.
بیسکوییت خرما
مواد لازم (
برای تقریبا" 36 عدد ):
1/3 فنجان
خمیر یا چیپس خرما ، 1 فنجان شکر قهوا ای یا سفید ، 1 فنجان
آرد الک شده ، 1 قاشق چایخوری مخمر طبیعی ،
1 قاشق
چایخوری بیکینگ پودر طبیعی ، 1 فنجان کره آب شده ، 1 قاشق
چایخوری وانیل ، 1 تخم مرغ هم زده شده ، 1 قاشق
چایخوری نمک
، 1 قاشق چایخوری دار چین ، 1 قاشق چایخوری فندق ، 1 فنجان
خامه.
نحوه پخت:
کره آب شده
را با شکر و وانیل خوب هم بزنید ، تخم مرغ را به آن اضافه کرده
و مجددا" هم بزنید ، سپس مواد خشک را مخلوط
نمایید و خوب
هم بزنید و پس از آن خرما را اضافه کنید و سپس خمیر را بصورت
گرد گرد و تقریبا" 5 سانتیمتر جدا از هم بر روی
ظرفی که
قبلا" روغن مالی شده بگذارید و برای مدت 8 تا 10 دقیقه با
حرارت 200 درجه سانتیگراد بپزید.
دسر
خرما پنیر
مواد لازم :
خرما ، پنیر پیتزا یا پنیر خامه ای.
نحوه پخت:
هسته خرما را در آورده و آنرا با تیکه های پنیر پر نمایید و
میل کنید.
بالا |