EMAILCONTACT USADD TO FAVORITES

Languages

English Persian

صفحه اصلی
مقدمه
محصولات 1
محصولات 2
مشخصات خرما
کالریهای خرما
شیره خرما
عکسهای خرما
عکسهای گل
انرژی خورشیدی
طراحی
کود آلی طبیعی
حبوبات و غلات
روغن زیتون
فلزات
سنگ
لینک ها
ارسال ایمیل
تماس با ما
کتب ترجمه شده

استفاده از خرما و هسته آن

هسته ها را  جهت استحصال روغن خیس کنید و سپس روغن آن را جهت ساخت صابون و لوازم آرایش استفاده نمایید ،

ضمنا" می توان آنها را جهت منشاء Oxalic Acid از طریق تغییر و تحولات شیمیایی استفاده نمود.

در پاکستان از مایع چسبناک غلیظ پر قوام که از شیره خرمای ترش کرده جهت لایه حفاظتی برای صنایع دستی و کیف چرمی و

نشت لوله ها استفاده می نمایند.

کیک خرما و گردو

مواد لازم ( برای تقریبا" 8 نفر ):

1 فنجان کره ، 1 فنجان شکر ، 5 عدد تخم مرغ ، 1 فنجان آرد ( مخلوط شده با یک قاشق چایخوری مواد طبیعی مخمر ) ،

 1 قاشق چایخوری پودر دارچین ، 1 قاشق چایخوری ادویه معطر ( میخک) ، 1 قاشق چایخوری پودر فندق ،

1 فنجان چیپس ( خرمای ریز شده بدون هسته ) ، 1 فنجان گردوی مغز شده ، 1 قاشق غذا خوری وانیل.

نحوه پخت:

کره را بصورت کرم در آورده ، شکر را اضافه نمایید و هم زنید تا خوب مخلوط شود ، تخم مرغها را تک تک مخلوط نمایید همانطوری

که هم می زنید آرد و ادویه ها را مخلوط نمایید و خوب هم بزنید و چیپسهای خرما را بصورت پاشیدنی روی آن اضافه کنید ، سپس

وانیل را کم کم اضافه نموده و آنرا در ظرفی مدور که قبلا آنرا با برس آغشته به روغن پخت نموده اید در حرارت 200 درجه سانتیگراد

به مدت 30 دقیقه بپزید.

بیسکوییت خرما

مواد لازم ( برای تقریبا" 36 عدد ):

1/3 فنجان خمیر یا چیپس خرما ، 1 فنجان شکر قهوا ای یا سفید ، 1 فنجان آرد الک شده ، 1 قاشق چایخوری مخمر طبیعی ،

1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر طبیعی ، 1 فنجان کره آب شده ، 1 قاشق چایخوری وانیل ، 1 تخم مرغ هم زده شده ، 1 قاشق

چایخوری نمک ، 1 قاشق چایخوری دار چین ، 1 قاشق چایخوری فندق ، 1 فنجان خامه.

نحوه پخت:

کره آب شده را با شکر و وانیل خوب هم بزنید ، تخم مرغ را به آن اضافه کرده و مجددا" هم بزنید ، سپس مواد خشک را مخلوط

نمایید و خوب هم بزنید و پس از آن خرما را اضافه کنید و سپس خمیر را بصورت گرد گرد و تقریبا" 5 سانتیمتر جدا از هم بر روی

ظرفی که قبلا" روغن مالی شده بگذارید و برای مدت 8 تا 10 دقیقه با حرارت 200 درجه سانتیگراد بپزید.

دسر خرما پنیر

مواد لازم : خرما ، پنیر پیتزا یا پنیر خامه ای.

نحوه پخت: هسته خرما را در آورده و آنرا با تیکه های پنیر پر نمایید و میل کنید.

بالا

©  2008. Shiraz Pariz -  All rights reserved