EMAILCONTACT USADD TO FAVORITES

Languages

English Persian

صفحه اصلی  
مقدمه
محصولات 1
محصولات 2
مشخصات خرما
کالریهای خرما
شیره خرما
عکسهای خرما
عکسهای گل
انرژی خورشیدی
طراحی
کود آلی طبیعی
حبوبات و غلات
روغن زیتون
فلزات
سنگ
لینک ها
ارسال ایمیل
تماس با ما
کتب ترجمه شده
ارزش غذایی برای هر 100 گرم خوراکی

شیره خرما

   عناوین
   نتیجه
   میزان قابل قبول
وزن
   .....
   .....
   رنگ
   طبیعی و زلال
   طبیعی و زلال
مزه و بو

   مزه و بوی طبیعی شیره خرما

   بدون سوختن و تخمیر
   اسید استیک (ch3cooh)
   1.2
   0.5-1.3
   PH
   3.5
   3.3-3.8
   مقاومت در برابر قندک زدن
   مقاوم
   مقاوم
   درصد غلظت مایع
   ....
   بیشتر از %90
  ماده اضافی
   .....
   .....
   درصد خاکستر
   1.3
   کمتر از 1.5
   کاهش قند
افزایش قند
گلوکز (ماده قندی میوه)
62
3.5
0.9
   بیشتر از 58
کمتر از 4
بیشتر از 0.7
  پریکس ( غلظت)
   72
   67-73
بالا
  2008. Shiraz Pariz -  All rights reserved